שתל אורתודונטי בטיפול באינוויזיליין

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/09/2021 | 23:56 | מאת: הילה

היי ד"ר, אני עושה יישור שיניים באינוויזיליין ולצורך הטיפול שמו לי שתל אורתודונטי בלסת העליונה מעל השן (איפשהו באזור של שן 15). הבעיה היא שהשתל ממש מציק לי וכואב, אני מרגישה אותו כל הזמן והוא גם מפריע לי לישון על הצד. חוץ מזה, קשה לי לחייך ולצחוק איתו ובתמונות רואים שהחיוך יוצא עקום בצד ימין. האם זה אמור להיות ככה? האם יש אפשרות להוציא את השתל ולהכניס במקום אחר? או לחילופין לשייף את השתל קצת שלא יכאיב? תודה.

שלום הילה בד"כ הלחי מתרגלת לבליטה לאחר שבוע עד שבועיים. אפשר לשים שעווה. מעבר לכך תתייעצי עם הרופא המטפל האם ניתן להקטין את ראש השתל. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים