דחיפת שיניים עליונות קדימה?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

23/09/2021 | 02:20 | מאת: סיגי

שלום. אורטודנט הסביר לי שהמנשך שלי מושלם, גלגל שיניים בצדדים. ולכן הוא לא רוצה לדחוץ שיניים עליונות בולטות פנימה אלא דווקא ךהוציא את השיניים שליד הבולטות- קדימה . נשמע מוזר ואני לא רוצה להיראות עם ךסת עליונה ושיניים עליונות בולטות מידי. האם זה מהלך נפוץ? ואיך זה ניראה בסיום טיפול? לרופא אין אפשרות להראות לי הדמיה

שלום סיגי השאלה שלך מחייבת בדיקה. אני לא רוצה לתת תשובה שתטעה אותך. תתייעצי עם אורתודונט מומחה נוסף. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים