האם יש טעם בריטיינר אחרי טיפול אורטודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/09/2021 | 18:14 | מאת: יעקוב

בתום טיפול שמתי את הריטיינר רק חודשיים ואז הפסקתי לשים ועברו 3 חודשים והשיניים חזרו להצטופף , לא חזרתי למצב קודם אבל אפשר להגיד 70 אחוז נסיגה כי ההבדלים הויזואלים לא מהותיים , האם יש טעם בכלל לעשות ריטיינר חדש לשמור על מצב קיים או שגם ככה בלי ריטיינר בסוף השיניים יתייצבו כמו שהם ובמקרה הכי גרוע יחזרו למצב קודם בנסיגה מלאה

שלום יעקוב יש סיכוי לשתי האפשרויות. חזרה מלאה או השארות כפי שהיום. להערכתי מומלץ לפחות לשמור על הקיים. מצד שני יכול להיות ומשך התיקון לחזרה לשלמות יהיה קצר. תשאל את האורתודונט שטיפל בך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים