קשתיות שקופות שמיוצרות בארץ

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/09/2021 | 00:38 | מאת: גילה

שלום רב, הנני בת 41 מטופלת בקשתיות שקופות. כואבות לי מאודד השיניים כתוצאה מתזוזת השיניים ולכן שוקלת להפסיק את הטיפול. מתי הכאבים בשיניים כתוצאה מתזוזתן בד"כ עוברים מהפסקת הטיפול ? האם לוקח יותר זמן מעל גיל 40 לעצם להיבנות ?

שלום גילה הרגישות בשיניים לאחר הפסקת הטיפול עוברת תוך מספר ימים. סביר להניח שבילד ההסתגלות יותר מהירה לשינויים בזמן הטיפול וגם בהפסקת הטיפול. בניית העצם מאוד דומה בגיל ארבעים ובגיל צעיר. אולי תנסי להרכיב כל פלטה יותר זמן לפני שתחליטי על הפסקת הטיפול. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים