דם בצחצוח לאחר הורדת גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/09/2021 | 00:52 | מאת: אור

לפני חמישה ימים הורדתי את הסמכים, מאז יש די הרבה דם בצחצוח באופן קבוע, מדוע זה קורה? זה בגלל שהחניכיים יותר חשופות כעת לסיבי המברשת שיניים או בגלל סיבה אחרת?

שלום אור לפעמים החניכיים מגיבות בנפיחות לגירוי של הקוביות וריבוי החיידקים במקרה ולא מצחצחים היטב. הנפיחות והדימום באים ביחד. הדימום והירידה בנפיחות יכולים לקחת כשבועיים במקרה שהבעיה קלה. רצוי לצחצח בעדינות גם את החניכיים ולא באגרסיביות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים