כמה זמן בערך אמור לקחת נסיגה מלאה למצב קודם לאחר הפסקת שימוש בפלטות ו

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/09/2021 | 20:58 | מאת: יעקב

טיפול יישור שיניים שלקח 8חודשים והסתיים עוד לפני השלב הסופי של הדבקת קיבועים לפני 3 חודשים ואז אחרי 3חודשים מפסיקים עם הפלטות השקופות ומתחילה נסיגה , כמה זמן מודדים נסיגה מלאה של השיניים למצב קודם ? האם כמשך הטיפול שהיה ?

שלום יעקב השיניים לא חייבות לחזור למצב הקודם לאחר הסיום ללא שמירת מצב. תלוי כמה זמן היו במצב הסופי של הטיפול לפני ההפסקה. שלושה חודשים לפני הפסקת הפלטות נותנת התייצבות סבירה. אי אפשר לצפות מראש מה תהיה כמות הנסיגה. לכן רצוי להמשיך עם הקשתיות בלילה לעוד זמן רב ולפעמים לתמיד , או לבצע קיבוע. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים