שיניים מעט נידות אחרי הורדת גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/08/2021 | 00:30 | מאת: טלי

הורדתי את הגשר לפני שבוע, (לא שמתי קיבוע אלה רק פלטות לילה). שמה לב שהשיניים החותכות בשני הלסתות מעט ניידות כשמזיזים קלות עם האצבע. זה טבעי ותקין? האם הניידות הזאת אחרי שמורידים את הגשר היא זאת שגורמת לשיניים להיות ״מועדות לפורענות״ להתעקם שוב אם לא עושים שמירת מצב?

שלום טלי הניידות טבעית. גם לשן רגילה שלא עברה יישור שיניים יש ניידות קלה מאוד. שן שזזה בתהליך טיפול יש ניידות גדולה יותר שקטנה עם הזמן. לכן חשובה שמירת המצב לאורך זמן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים