2 שאלות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

09/08/2021 | 02:35 | מאת: שואל

שלום רב, שאלותיי: 1. מהו מיקום הלשון בעת מנוחה, דיבור ובליעה? קראתי שהלשון צריכה להיות מונחת בחיך העליון מאחורי השיניים בעת בליעה ומנוחה. 2. מה דעתך על שיטת "מיואינג" שטוען שיש להשים את הלשון בחיך עליון מאחורי שיניים בעדינות ותוך זמן (לרב 3-6 חודשים) , זה יעזור לאסתטיקת הפנים, הלסת ודברים נוספים בפה? תודה רבה.

שלום מיקום הלשון במנוחה אכן צריך להיות בחייך מאחורי החותכות העליונות. מיקום נכון של הלשון בתפקוד ומנוחה משפיע מאוד על תהליך הגדילה וההתפתחות של הילד. הרחבה נכונה של הקשת העליונה, תנוחת הראש והשפעה כללית על תנוחת הגוף. הכל נכון😃 בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים