שן מתנגשת לאחר טיפול אורטודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/07/2021 | 23:47 | מאת: ליאור

שלום רב, סיימתי טיפול אורטודנטי בלסת התחתונה לפני חודש ושמו לי קיבוע. לצערי אני מרגיש ששן 42 תחתונה מתנגשת עם שן 12 עליונה ולכן היא כואבת מאוד. האם צריך שיהיה רווח ? ההתנגשות היא בקצה השן העליון לא בחזית. מה עושים במצב כזה כי אני לא מעונין לקצר את השן כי זו האופציה לפי ההתנגשות. אודה לקבלת מענה.

שלום צריך כנראה ללטש באחד מהמקומות שיש מגע. או בצד בפנימי של השן העליונה או בקצה החותכת התחתונה. מגע כזה לא טוב. הוא יגרום לאחת השיניים לזוז. קשה לתת תשובה מלאה מבלי לראות בדיוק את הבעיה ,מה הסגר הכללי, והאם עמדת החותכות העליונות תקינה. בברכה ד"ר צור בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים