אינויזיליין BIT TURBO

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/07/2021 | 21:04 | מאת: קובי

רציתי לדעת לגבי תיקון מנשך עם אינויזיליין שיש בליטות מאחורי הקדמיות העליונות שנקראים BITE TURBO . על מנת לאזן את המנשך ולהכניס פנימה לעצם את הקדמיות התחתונות ולהבליט ולהוציא החוצה את הטוחנות התחתונות . האם עצם ההוצאה של הטוחנות לא יכולה לחשוף צוואר שן ורגישות כי קו החניכיים נשאר באותו מצב? הבנתי שגם עם ריטיינר יש אחוז גבוה של רילפס בהעלאה חזרה של התחתונות הקדמיות בגלל הכוחות של השרירים , האם גם המצב הוא בטוחנות שיכולות לחזור למטה לתוך העצם במיוחד אם לא משתמשים בריטיינר אחרי שנה מהטיפול , או שתנועה כזאת לא אפשרית והבלטה החוצה של הטוחנות למעשה מדובר בפרוצדורה בלתי הפיכה ?

שלום קובי השיניים האחוריות בוקעות עם העצם והחניכיים. זה לא גורם לחשיפת שורש. צריך להמשיך עם פלטה בלילה להרבה שנים כדי למנוע מהשרירים לגרום לשינוי בכיוון לא רצוי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים