פלטה שקופה שאלה שאשמח אם תוכל לענות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

19/07/2021 | 15:16 | מאת: עומר

היי התחלתי טיפול יישור שיניים באמצעות פלטות שקופות היום לראשונה קיבלתי את הפלטה הראשונה ושמתי אותה שמתי לב שהיא באמת שקופה אבל יש משהו שמפריע לי ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה מתבצר הרבה רוק בתוך הפלטה עצמה ונוצר מין בועות קטנות בסוף של הפלטה לדוגמה ברווח הקטן שנשאר בין השם לפלטה ב2 שיניים הקידמיות ואת זה כן רואים יש מה לעשות עם זה? זה אמור לקרות?

שלום עומר מתרגלים להרגשה של הרוק וזה מפסיק להפריע. גם הבועות נעלמות בהרכבה רציפה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים