לאחר טיפול בקשתיות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/07/2021 | 12:39 | מאת:

שלום רב ד"ר צור, הנני בת 40. עברתי טיפול אורתודנטי של כמה חודשים עם קשתיות ולאורך כל הטיפול לא היה קל כי חוויתי כאב בשן שעשתה תנועה הכי גדולה. תחושות מסוג: דקירות, עקצוץ, מאין נמלים צועדות ותחושת שבר, לאחר הקיבוע ממשיכה להרגיש שהמקום בהרגשת בערה בשורש ואף רופא כולל מומחה לכאב ולשורש לא שמע על מקרה כזה וגם בצילום לא אובחן דבר. נאמר לי שהשן זקוקה למנוחה, השן ויטלית לא מדובר בכאב מזיהום. כיום כעבור חודש וחצי מהקיבוע הכל עבר למעט תחושת פצע ושריפה בשורש. לי לא מובן איך לא רואים כלום בצילום פנורמי ורגיל. ממרום נסיונך, כמה זמן לוקח לתחושות שכאלה לעבור? האם ממרום נסיונך נתקלת במטופל שחווה זאת ?

שלום בדרך כלל הרגישות עוברת לאחר מספר שבועות. התאור מתאים לרגישות של השורש הויטלי בשן. מעבר לבדיקה של המומחה לטיפול שורש אין לי מה להציע בנוסף. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים