שאלה................

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/07/2021 | 14:51 | מאת: רוחמה

הבנתי שיש דבר כזה שנקרא אינטרוזיה שבה מחדירים שתל לחיך כדי להחזיר למקומה שן שבקעה ,והשאלה שלי היא , האם יש סוג של אינטרוזיה אחרת שבה מחזירים שן שבקעה למקומה ללא החדרת שתל לחיך ? כי למען האמת, זה נשמע קצת מפחיד ,להחדיר שתל לחיך ...

שלום רוחמה הכנסת השתל לחיך נותנת שליטה טובה על יצירת האינטרוזיה. זו היום הצורה היעילה ביותר. בדרכים אחרות ללא השתל יש השפעה גם על שיניים אחרות באופן שיכול להיות לא רצוי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים