פתרון לליקוי מנשך עמוק שחוזר על עצמו

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/07/2021 | 20:27 | מאת: שואל בבקשה

האם ניתן לטפל באדם מבוגר שכבר עשה יישור שיניים אבל הקיבועים לא מחזיקים מעמד וכבר לא יכול לעשות שוב יישור שיניים , האם יש אמצעי כמו ניתוח או משהו אחר למנוע את המנשך עמוק שבו השיניים החותכות התחתונות עולות חזרה ופוגעות ומזיזות את החותכות העליונות כתוצאה מבעיית סגר של מנשך עמוק . איך ניתן להרחיק בין השיניים ללא הליך יישור שיניים

שלום התאור שלך דורש בדיקה קלינית. יש מספר אפשרויות כמו שילוב טיפול אורתודונטי קצר , השחזה של קצה החותכית התחתונות , הגבהה של המנשך האחורי שתגרום לניתוק מגע קדמי, ניתוח . כל פרוצדורה בנפרד או שילובים. כפי שאמרתי המקרה דורש בדיקה . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים