ריטיינר נשלף שקוף שמכסה את החניכיים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/07/2021 | 20:17 | מאת: נת

האם ריטיינר שקוף שמכסה גם את החניכיים הוא בסדר ? בניגוד לריטיינר של אינויזיליין שהיה לו חיתוכים לפי צורת החניכיים . האם כיסוי של החניכיים בפלסטיק שקוף יכול לגרום לפגיעה בהן או לחץ מיותר שיכול לגרום נסיגה ועדיף לבקש לחתוך את הריטיינר הזה לפי צורת החניכיים כמו אינויזיליין , או שזה לא משנה

שלום נת אין בעיה עם כיסוי חלקי של החניכיים. כל זמן שהפלטה לא שורטת את החניכיים ולא יוצרת אזורי לחץ אז זה תקין. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים