התקן אורטודנטי פורסוס

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/07/2021 | 19:58 | מאת: טל

בתי בת 13.5. בנוסף לגשר בשתי הלסתות האורטודנט הזמין התקן פורסוס עבורה. השאלות ) הילדה בהסטריה אחרי צפייה בסרטון יוטיוב(: 1. עד כמה ההתקן מפריע יותר ומגביל יותר מגשר טבעות רגיל? 2. האם הוא מסביר יותר כאב מגשר טבעות גומיות? 3.האם, לאור גילה (עוד אין מחזור סדיר) ההתקן צפוי לעשות שינוי משמעותי במיקום לסת תחתונה

שלום הפורסוס אינו מכשיר מכאיב. הוא אינו נח בימים הראשונים אבל מתרגלים כמו לכל פלטה אחרת שאינה נוחה בהתחלה. היתרון של הפורסוס שהוא גורם לשינוי מיקום הלסת ומביא את הלסת התחתונה קדימה וכך משפיע טוב יותר על הפרופיל מאשר הגומיות שמשפיעות יותר על השיניים ופחות על הלסת. המכשיר פחות נח מגומיות אבל משפיע יותר. אולם המכשיר אינו מכאיב בכלל לכן תלוי בבעיה של המטופל ומה הרופא מצפה להשיג. בברכה ד"ר צור בברכנ

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים