האם סטריפינג לפיזוז צפיפות משנה את צורת השן

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/06/2021 | 21:10 | מאת: יעקב

כאשר הרופא מבצע סטריפינג לפתיחת רווח בין השיניים , הבנתי שזה מוגבל עד 0.5 ממ לכל צד שן ,האם זה משנה את צורת השן ? האם ניתן להוריד בבת אחת יותר מ 0.5 ממ מהשיניים הקדמיות שלא טוחנות מבלי להסתכן בסיבוכים ? ובמידה ואכן יש רגישות אחרי סטריפינג נרחב של 0.5 ממ ואולי יותר , האם זה בר חלוף או נזק בלתי הפיך לשן ?

שלום ניתן לבצע סטריפינג בשיניים הקדמיות מבלי לגרום לנזק. כמובן צריך לבצע זאת בצורה נכונה וצלוי באנטומיה של השן שמאפשרת זאת. בד"כ אין רגישות לאחר סטריפיג כזה , ובמידה ויש היא עוברת עם הזמן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים