בניית עצם

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/06/2021 | 00:17 | מאת: תומר

בן 42 בטיפול אורטודנטי עם קשתיות. כמה זמן לוקח לעצם להיבנות כי אני בטיפול מזה כמה חודשים וברגע שאני אוכל 2 שיניים קצת נכנסות פנימה ומכך אני מבין שהשן לא בנתה עצם. האם מעל גיל 40 לוקח יותר זמן לעצם להבנות ? אודה לקבלת מענה.

שלום תומר לוקח שלושה חודשים לעצם להבנות. אבל השיניים זזות בכל זמן התהליך של יישור השיניים. עליך לבדוק עם האורתודונט שאין מגעים עודפים בשיניים האלה. מגע בכיר עודך יכול לגרום לשיניים לזוז בזמן המגע של שתי הלסתות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים