קשתיות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/06/2021 | 15:07 | מאת: תומר

שלום רב, בן 35. אני בטיפול אורתודנטי מזה כשלושה חודשים רק בלסת תחתונה עם קשתיות שקופות. לפני כחודשיים התחילו לי כאבים בשן התוחנת של הלסת העליונה. האם זה קשור לטיפול ? האם יש קשר בין השיניים למרות שהטיפול הוא רק בלסת אחת תחתונה ? מציין כי הקשתית לא מפריעה כלל ללסת העליונה. אודה לתשובה.

שלום תומר עליך להתייעץ עם הרופא. יתכן ויש בעיה נפרדת בשן העליונה. יתכן ותזות השיניים התחתונות יצרה מגע לא נוח עם השן העלינה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים