ישור שיניים במצב שאין שיניים טוחנות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/06/2021 | 20:07 | מאת: דורית

שלום רב, הנני בת 39. החלטתי לעשות יישור שיניים רק בלסת תחתונה עם סמכים. ברצוני לציין שאין 6 שיניים טוחנות 3 מכל צד (עשיתי לפני שבוע שתלים ובעוד 4 חודשים שמים את השיניים). האם אני יכולה לעשות טיפול אורתודנטי כשמדובר רק ב 8 שיניים תחתונות קדמיות בלבד שקיימות בלסת?

שלום באופן כללי ניתן לטפל גם כאשר יש רק שמונה שיניים. אבל יתכן ואפשר לנצל את השתלים שעשית לצורך שליטה בכוחות שמפעילים ביישור השיניים. תגשי ליעוץ אצל מומחה לאורתודונטיה כדי לבדוק מה העיתוי הנכון לשילוב של הכתרים והטיפול האורתודונטי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים