כאבים בשן בתקופת הטיפול האורתודנטי ולאחריו

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/06/2021 | 02:11 | מאת: כאב שלא עובר בתקופת הטיפול האורתודטי ולאחריו

שלום רב, טופלתי בקשתיות שקופות ולאורך כל הטיפול (7 חודשים) חוויתי כאבים בשן כתוצאה מתזוזתה. כיום שבועיים לאחר קיבוע ומרגישה תחושה של פצע שורף באזור שורש השן וגם באזור הכיך מתחת ללשון (קרוב לאזור השן). עשיתי צילום לפני חודשיים ולא ראו כלום. מה עושים במצב כזה ? אודה להכוונה כלשהי. אני עם כאב עמום ומתיש כבר הרבה זמן.

שלום הייתי חוזר שוב על צילום ובדיקה אצל רופא שיניים . בדרך כלל הרגישות יורדת לאט עם הזמן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים