מצב בעייתי של טיפול חוזר בקשתיות שקופות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/06/2021 | 18:31 | מאת: י.ס

סיימתי לפני חודשיים טיפול בקשתיות שקופות שלא יצא טוב ובמהלך החודשיים חלה גם נסיגה בגלל שיופים שנעשו בשיניים וכאבים מפלטת לילה שלא התאימה כך שחזרתי לקשתית אחת אחורנית . ביצעתי עכשיו סריקה 3D . ואני ממתין להדמיה חדשה ונאמר לי שיקח לפחות עוד חודש וחצי עד שיגיעו הקשתיות החדשות . במידה ותמשיך נסיגה נוספת בשיניים בזמן הזה , האם אני יכול להיות בבעיה שהקשתיות שיגיעו לא יהיה מתאימות ולא יכנסו לפה בגלל שהן ישקפו מצב נכון להיום ולא למצב שיהיה בעוד חודשיים ?במידה ותהיה בעיה אז מה האופציות שניתן לעשות ? או שהשינויים בנסיגה הם מינוריים ? ואם הקשתית כן תיכנס אז האם הכוח שהיא תפעיל בגלל אי ההתאמה יהיה יותר מדי גדול ויחשוף נזק לשורשים ?

שלום תקפידי לשים את הקשתי האחרונה ששמת ביום של הסריקה או קשתית אחת אחורה. הפער שיהיה לעומת קבלת הסט החדש יהיה קטן ביותר ולא צפוי כאב או נזק. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים