כאבים ודימום אחרי הוצאת דבק

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/05/2021 | 21:38 | מאת: יעקובי

כהוציאו לי את הדבק שנשאר מהקוביות , הרופא אמר שיש דבק קרוב לחיכיים , ועבר שם עם המכשיר וזה גרם לי לכאבים חזקים וכשהסתכלתי היה דימום מהחניכיים , למעשה פצעו לי את החניכיים , למחרת עכשיו יש לי רגישות בתווך בין החניכיים לשן . האם זה נורמלי ? האם יכול להיות מצב שהמכשיר ששייף את הדבק אז שייף גם את החניכיים ויצר לי רגישות וכאבים באופן קבוע , שלא יעבור עם הזמן אלא יש לבצע טיפול חניכיים

שלום יעקובי סביר שהרגישות והכאב יעברו עם הזמן. בדרך כלל החניכיים מתרפאות תוך כשבועיים מזמן הסרת הקוביות. תמשיך לצחצח בעדינות גם על החניכיים. במידה ולא יעבור תיגש לרופא לבדיקה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים