סד לילה ........... ...

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/05/2021 | 18:00 | מאת: אסתי

האם סד לילה יכול למנוע בקיעת יתר של השן בלסת הנגדית ? כי יש לי שן שנעקרה אז האם סד לילה יכול למנוע בקיעת יתר של השן הנגדית ? ואם לא ,אז איזה דבר אפשר לשים בשן בלסת הנגדית שלא תבקע

שלום רצוי שסד הלילה יהיה באותה לסת שרוצים למנוע בה בקיעה של שן. יתכן וההשפעה יכולה להיות גם כשהסד בקשת הנגדית אבל ההשפעה קטנה יותר ורק הזמן יכול להגיד האם זה הספיק . בברכה ד"ר צור

27/05/2021 | 16:11 | מאת: אסתי

השן שחסרה. היא בלסת תחתונה. האם סד לילה ללסת תחתונה שמחובר לתוך הסד, שן תותבת ,יעזור יותר מסד לילה ללסת עליונה. כי הבנתי שאפשר לשים סד לילה ללסת תחתונה ושמחובר אליה שן תותבת , ואז השן למעלה תרגיש שיש שן למטה , הסד הזה לדעתך יותר טוב מסד לילה ללסת עליונה ז?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים