שאלה................

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/05/2021 | 14:10 | מאת: דנה

שן טוחנת תחתונה נעקרה ,לא רוצה לשים לא גשר ולא שתל , והשאלה שלי היא,אם אפשר לעשות קיבוע קבוע בפה אולי זה יכול למנוע תזוזת שיניים בגלל חוסר שן , ? ושאלה נוספת יש לי ליקוי סגר בפה ודחיקת לשון האם מצב זה יכול לגרום לכשל בשתל אם והיה וארצה בעתיד ?

שלום דנה ניתן להכין פלטה שקופה שתשימי אותה מדי פעם וכך תשמרי שלא תהיה תזוזה לא רצויה של השיניים הסמוכות לשן שתעקר. ליקוי סגר ודחיפת לשון לא יגרמו לכשל של השתל.אבל בדרך כלל רצוי לבצע טיפול אורתודונטי לפני הנחת שתל. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים