כאבי שיניים קדמיות אחרי הסרת פלטת לילה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

14/05/2021 | 01:07 | מאת: יעקובי

אני 3 חודשים אחרי טיפול יישור שיניים בקשתיות שקופות , שם פלטת לילה כל לילה ( אמור לשים את זה ככה למשך שנה לפחות לפי מה שאמרו לי) . הבעיה היא שכל יום כשאני מוציא את הפלטה בבוקר אחרי השינה אז במהלך היום יש כאבים ב-2 שיניים קדמיות עליונות ואז בלילה שם את הפלטה שקצת לוחצת בהתחלה וזה נרגע וכך זה חוזר על עצמו בבוקר כשמסירים את הפלטה ואז שוב כאבים . האם זה נורמלי ? האם כל המשחק הזה של לשים את הפלטה ( נכנסת ללא קושי בשיניים) כל לילה כבר 3 חודשים עם כאבים כל יום אז אני מסתכן בספיגת שורשים מלחצים כל יום של הפלטה ?

שלום יעקובי המלצתי שתפנה חזרה לרופא שטיפל. יתכן וצריך להוסיף קיבוע לפלטה של הלילה או שיש מגעים בסגירה שגורמים ללחץ ותזוזה. לא מומלץ שהתהליך הזה יחזור לאורך זמן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים