פלטת לילה אינויזיליין והחלפת סתימה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/04/2021 | 00:12 | מאת: יעקובי

אני שוקל על טיפול אינויזיליין וראיתי שהפלטות ממש צמודות לשיניים ואחרי הטיפול יש פלטת לילה שצריך להרכיב למעשה כל לילה לאחר מכן, מה קורה כשמחליפים סתימה גדולה שנשברה ? האם הרופא שמחליף את הסתימה צריך להתאים את הפלטה ? או במידה שצריך לחזור לאןרטודנט לסריקה חדשה והזמנת פלטות חדשות דבר שלוקח זמן אז האם יש פתרון ביניים מהיר ?

שלום אם ידוע מראש שיש להחליף סתימה בסיום הטיפול האורתודונטי אז רצוי לעשות זאת לפני הכנת שומר המצב. הרופא יכול להכין קשתית זמנית עד שמזמינים קשתית מיוחדת מחו"ל שמחזיקה הרבה שנים. במידה וכבר הכינו קשתית לשמירה ,ניתן להכין קשתית בארץ או להכין חדשה מחו"ל בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים