טיפול הבקעת שן ילדה בת 10

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/04/2021 | 13:47 | מאת: יוליה

שלום, דבר ראשון היא חליפה את רוב השיניים חלביות (נראה יש רק 1 בדרך). שן אחד חסומה ע"י 2 שיניים מהצדדים וקשה לה לבקוע, רציתי לבדוק מה דחיפות הטיפול, אם כדאי להמתין לפחות שנה שנתיים . מקווה שהסברתי את עצמי טוב, תודה

שלום יוליה לפי ההסבר שלך הילדה זריזה בהחלפת המשנן מחלבי לקבוע. הייתי מיעץ לגשת לאורתודונט מומחה לבדוק מתי כדאי להתחיל בטיפול. לעיתים רצוי להתחיל מוקדם כדי לפנות מקום לשיניים כך שלא יבקעו בצפיפות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים