למה הגשר גורם לפצעים ואפטות בפה אם הוא מתוכנן להיות בפה של מישהו?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

27/04/2021 | 11:21 | מאת: ויוה

אני יודעת שהיצרניות של הקוביות עצמם ״מעגלים פינות״ וגורמים לקצוות של המתכת לא להיות לא חדות בכוונה כדי שלא יהיה פצעים בפה... אבל למה עדיין זה גורם לפצעים בפה? הרי זה לא חד

שלום הפצע נגרם על רקע חיכוך ולחץ. כאשר ריקמת הלחי מתרגלת לחיכוך מפסיקים הפצעים. במקרה וישנים עם הראש על הצד והלחי נלחצת אל הסמך יכול להופיע פצע. בברכה ד"ר צור

01/10/2022 | 16:35 | מאת: Nikol

בגלל חיכוך ולחץ בלחי אז הלחיים שלי יותר נפחות וירד הנפח בשפתים בגלל זה האם הפנח בשפתיים יחזור ברגע שאוריד את הגשר? והנפח בלחיים ירדו ?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים