גומיות בין לסתיות קדמיות ( בצורת משולש)

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

23/04/2021 | 01:42 | מאת: עדי

שלום רב האורטודנט בקש ממני לשים גומיות בין לסתיות קדמיות בצורת משולש. התחילה לי רגישות בשיינים( לא למזון ולא בחום/קור) רק בעת הצחצוח שיניים ורק במגע ישיר של הלשון לשיניים ספציפיות יש קשר לגומיות? ועוד דבר נוסף שמתי לב שהתחילה להיות לי חשיפת חניכיים בלסת העליונה יש מצב שיש קשר לגומיות?

שלום עדי נשמע שיש קשר בין הגומיות לבין הבעיות שציינת. תדברי עם האורתודונט המומחה שלך מה לדעתו את צריכה לעשות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים