יישור שיניים עם כתרים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/04/2021 | 12:25 | מאת: נעמה

שלום, אני בת 40 ויש לי 3 שתלים וכתרים בפה, כולל שן קדמית עליונה. האם במצב כזה ניתן לעשות יישור שיניים?

שלום נעמה בהחלט ניתן לבצע. יתכן ותצטרכי להחליף כתר כלשהו. יש לראות את הבעיה כמובן כדי להחליט מה מטרות הטיפול ומה ניתן לעשות. כתר המורכב על שן רגילה זז עם השורש כמו כל שן. שתל כמובן לא זז אבל במידה ויש צורך ניתן לעיתים לשנות את המבנה של השתל ואז גם את מיקום הכתר. היתרון של שתל שהוא מהווה יחידה עיגונית טובה להשפיע על תזוזת שאר השיניים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים