ציפוי חרסינה לאחר יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/04/2021 | 01:13 | מאת: ב א

הבנתי שלאחר יישור שיניים יש צורך להשתמש בפלטה נשלפת כל החיים או לחלופין לשים קיבוע כל הזמן . על מנת שהשיניים לא יזוזו למקומן הקודם. במידה ועושים ציפוי חרסינה בשיניים , האם הציפויים מהווים סוג של קיבוע המונע מהשיניים לזוז ? ובמידה ולא ועדיין יש להשתמש בפלטת אינויזיליין בלילה , האם הלבשתה לא פוגעת או מפעילה לחץ על הציפויים ?

שלום ציפוח חרסינה לא מהווה שמירה. צריך קשתית ללילה או קיבוע. ניתן להכין קשתית לאחר הציפויים. הקשתית לא אמורה לפגוע בציפויים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים