דלקת בחניכיים מסביב לשן , האם מהפעלת כוח של הפלטה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/04/2021 | 18:30 | מאת: בוריס

אני שם את הפלטה השקופה ויש לי לחץ בשן טוחנת למרות שלפי התוכנית היא לא אמוריה לזוז ביישור שיניים כי הבעיות של היישור הן בשיניים קדמיות . הלחץ גרם לדלקת מסביב לשן ורגישות . האם זה נורמלי לפלטות שקופות ? כמה זמן לוקח בערך לרגישות לחלוף ברגע שמסירים את הלחץ על השן ,היות וכבר יש דלקת שמטופלת בקרוסודיל . האם הרכבה של פלטות שקופות שמכסות את כל השן עד לסוף החניכיים יכולות לדחוס חניכיים ולגרום לנסיגת חניכיים ?

שלום בוריס תיגש לרופא שלך שיבדוק . אולי הקשתית לוחצת על החניכיים . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים