שאלה תיאורטית שלא מהווה המלצה לגבי הפלטות לילה בקשתיות שקופות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/04/2021 | 01:33 | מאת: י נ

אם נגיד ויש שיניים עקומות רק בקדמת הפה קרי בין ניב לניב ואחרי שיישרו אותם עם קשתיות שקופות , ויש את הקשתית שנועדה לשמור על השיניים שלא יזוזו , אז מה הטעם להכניס קשתית שמכסה את כל הלסת כולל טוחנות שהיו באותו מצב לפני ואחרי הטיפול ללא תזוזה , תיאורטית במידה וחותכים את הקשתית שתתאים מניב לניב והיא מתלבשת טוב ושמים אותה כל לילה במקום קיבוע מניב לניב, האם הדבר משנה במצב כזה ? או שעלול להיגרם נזק לשיניים קדמיות מעבר לסיכוי שלהן לזוז?

שלום השאלה אם הרחיבו את הקשת של השיניים בטיפול. במידה והיתה הרחבה צריך פלטה בכל הפה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים