כאב אחרי יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/03/2021 | 12:42 | מאת: יע

סיימתי יישור שיניים לפני שבוע וחצי וכרגע עם פלטת לילה במהלך היום הפלטה קצת לוחצת בהתחלה ואירי שעה שעה וחצי מסתדר. כשאני עובר עם הלשון או לוחץ עם הלשון על מספר שיניים בודדות , בדכ מהצד הימני אז יש כאב עמום פנימי , האם זה נורמלי ? או חריג ליישור שיניים ? או שזה מהפלטה

שלום. תחזור לרופא לבדיקה. האם הרופא רצה שהפלטה תהיה פסיבית או שהיא אמורה ליצר לחץ. לחץ של 5-10 דקות אמור להיות גם בפלטה פסיבית. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים