האם זה חוקי ומה ניתן לעשות ?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/03/2021 | 14:24 | מאת: יעקובי

התקשרתי לאיזו חברה שעושה קשתיות שקופות וביקשתי יישור שיניים והם הפנו אותי לרופא וכששאלתי את הנציגה האם הוא אורטודנט מומחה ליישור שינים , היא טענה שכן . הלכתי אליו בידיעה שהוא מומחה והתחלתי טיפול ושילמתי כסף , לאחר התחלת הטיפול כשהתחילו בעיות אז ביצעתי בירור לפי מספר רשיון בהסתדרות לרפואת שיניים ומסתבר שהוא למעשה רשום כרופא כללי , אין לו הסמכה לפחות פורמלית בישראל של מומחה ליישור שיניים או אורטודנט. ידוע לי שכל רופא יכול לעסוק ברפואת שיניים אבל האם זה חוקי ? האם מהווה עילה לתביעה כנגד החברה ולאו דווקא נגד הרופא , שכן היות ובאתי בידיעה שאני הולך לאורטודנט אז לא שאלתי אותו על כך והוא גם לא ציין זאת

שלום. לצערי אני לא מתמצא בשאלה כזו. תפנה בשאלה לאגודה האורתודונטית או גם להסתדרות לרפואת שיניים. בברכה דר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים