mri מוח ומכשור אורתודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/03/2021 | 17:43 | מאת: נ״פ

אני צריך לעבור בקרוב mri לאזור ארובת העין ואני מטופל אורתודנטית. יש לי עוד זמן עד שאסיים את הטיפול. ידוע לי שאסור להיות עם מתכות בגוף בזמן mri. האם אופציה של להוריד את הגשר ולהחזיר אותו אחרי הmri היא אופציה ברת ביצוע? זה יעלה לי עוד כסף כדי להחזיר אותו או שלא?

שלום אם יש גשר שקוף אז לא חובה להוריד. גשר מתכתי צריך להוריד. לא ניתן להחזיר את אותה מערכת וצריך להדביק חדשה. הרופא יחייב לפי מה שהוא נוהג לעשות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים