הורדת אטצ'מנטים לאחר טיפול בפלטות שקופות - האם יש נזק לחזית השן?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/03/2021 | 13:54 | מאת: יעקב

הורידו לי את האטצ'מנטים מהשיניים לאחר הטיפול , ויש עדיין חיספוס בזגוגית השן בחזית , שהייתה אמורה להיות חלקה . בזכוכית מגדת רואים נקודה לבנה וסימני שיוף כמו פסים . ידוע לי שללא בדיקה קשה לדעת מהו החיספוס , אבל מנסיונך מהן האפשרויות ? האם חיספוס יכול להיגרם מסימני השיוף או החיתוך של האטצ'מנטים או שאריות או יכולה להיות גם סיבה אחרת ? ובמידה ונשאר חיספוס כתוצאה מהוצאת אטצמ'מנטים - האם זה נפוץ ? האם זה בכלל ניתן לתיקון מבלי לגרום נזק לשן ? למי ניתן לפנות כי אם הורידו לי בצורה לא מקצועית אז אין טעם לחזור לאותו רופא שלא יגרום לנזק יותר גדול

שלום יש מקדחים מיוחדים להורדת דבק מהשיניים. אם טיפלת אצל מומחה לאורתודונטיה הוא בוודאי יודע מה לעשות ותחזור אליו. בכל מקרה ניתן ללטש חיספוס באמייל. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים