השן שלי קיבלה מכה עם כף מתכת וכואב לי מאד

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/03/2021 | 16:24 | מאת: אנונימית

יש לי גשר שנה וחצי בערך לפני כמה ימים, בזמן שאכלתי תקעתי בחוזקה בטעות את הכף בשן הקדמית בלסת העליונה (אני לא יודעת איך זה קרה כנראה שהייתי ממש רעבה חח) ומאז כואב לי מאוד בשן. ברמה שכואב לי לצחצח שיניים על השן הזו. מה זה יכול להיות? יכול להיות שגרמתי לעצמי נזק?

שלום אני מקווה שהרגישות כבר עברה. בדרך כלל לוקח מספר ימים. לאחר חבלה צפויה רגישות לקור ומגע שיורדת לאט. אם הרגישות מוחמרת אז מומלץ לגשת לבדיקה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים