יישור באמצעות קשתיות שקופות 10 שמים לאחר יישור שיניים ״רגיל״

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

19/03/2021 | 02:11 | מאת: שאלה

אני לא מרוצה מהתוצאה של היישור שעשיתי בגיל 14. בוחנת אפשרות של יישור בקשתיות שקופות- האם חייבים לעבור עקירת שיני בינה כדי ליישר את השיניים באמצעות קשתיות? ואם לא- בכמה זמן הטיפול מתארך, והאם התוצאה הסופית שונה אם עוקרים שימי בינה ואם לא עוקרים?

שלום בדרך כלל יישור שיניים לא מותנה בעקירת שיני בינה. בבדיקה שתעברי אצל אורתודונט מומחה ניתן יהיה לאבחן את הבעיה, להחליט מה מטרות הטיפול ולבחור את דרך הטיפול. באמצעות קשתיות שקופות ניתן בדרך כלל לפתור את רוב הבעיות, והטיפול לא צריך להיות ארוך מטיפול באמצעות סמכים(קוביות). אין הכרח לעקור את שיני הבינה במידה ואין להן השפעה על הבעיה ולא על הפתרון. במידה והן יוצרות בעיה רפואית כמו דלקות חוזרות וכאבים יומלץ לעקרן. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים