מהו ליקוי סגר והאם השיניים הטוחנות אמורות לגעת אחת בשניה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/03/2021 | 18:08 | מאת: נת

רציתי לדעת האם מצב אופטימלי זה שהשיניים הטוחנות למטה נוגעות בשיניים הטוחנות למעלה כשסוגרים את הלסתות . אצלי למשל יש רווח של חצי ס"מ בין השיניים הטוחנות למטה לשיניים הטוחנות למעלה והן לא נוגעות אחת בשנייה . האם זה נחשב כליקוי של הסגר ?

שלום נת השיניים הטוחנות אמורות לגעת בין שתי הלסתות בזמן סגירת הפה ובזמן אכילה. במידה ויש פער יכולה להיות בעיה מקומית של השיניים שלא בקעו מספיק ולא הגיעו לסגירה ומגעים או בעיה של הלסות שלא מאפשרת לשיניים לגעת. תגשי ליעוץ לאורתודונט מומחה שיסביר לך על אפשרויות הטיפול בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים