החלפת רופא אורתונט למומחה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/03/2021 | 19:59 | מאת: אור

היי ד"ר.. אני כרגע באמצע טיפול אורתודנטי אצל רופא שהיא לא אורתודנטית אני בטיפול כבר שנה וחצי ואין ממש התקדמות ויש הרבה דברים שהיא פישלה בהם כנראה בגלל שהיא לא מומחית יש הרבה דברים שהיא לא יודעת מה לעשות וזה מתחרט מאוד שהלכתי אלייה..אני חושבת אם יש אפשרות להחליף רופא למומחה אני יודעת שזה הוצאת נוספות אבל באלי שזה תהיה פעם אחרונה שאני עושה גשר בלי לעשות בעתיד עוד פעם..השאלה היא אם זה אפשרי להחליף באמצע ואם כן זה מחייב להחליף את הגשר שיש לי בשיניים או שאפשר להמשיך איתו?

שלום אור בהחלט ניתן להחליף רופא בזמן טיפול. מקובל לבקש מהרופא המטפל מכתב שמסכם מה נעשה עד עכשיו ושהוא מאשר לרופא אחר להמשיך בטיפול. המומחה שיבדוק אותך יחליט האם המכשור הקיים תקין להערכתו או שיש צורך בהחלפה כלשהי. בהצלחה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים