יישור שיניים חוזר -

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/01/2021 | 22:14 | מאת: רינת

שלום וברכה עשיתי יישור שיניים לא אצל מומחה לצערי היתה טעות.. ואני לא מרוצה מהאסתיקה אבל מה שכן הלכתי לרופאת שיניים שהמליצה לי לעשות טיפול חוזר בגלל שהסגר לא תקין.. אבל אני חוששת מזה שיגידו לי שאי אפשר לעשות כלום.. כי בדיוק שסיימתי את היישור כן רציתי לעשות שוב בגלל התוצאה שהתאכזבתי מאוד והלכתי לשתי מומחים והם לא ידעו מה לעשות אחת אמרה שלא יהיה מושלם ועוד רופא אמר שאני ילך לרופא אחר אולי יהיה לו פיתרון.. השיניים שלי הם ישרות אבל פשוט לא לצדדים הנכונים ז"א שצד אחד הסגירה איכשהו נגיד בסדר ובצד שני כמעט ואין סגירה.. וגם מקדימה השיניים לא נסגרות ממש טוב. ובכללי חסרים לי 3 שיניים אין רווחים.. לצערי שן 12 שנעקרה בגלל טיפול רשלני ובגללה הרןפא אמר שאם אני רוצה לעשות אצלו יישור שיניים אז אני צריכה לעקור גם למטה מקדימה לא נעים לצערי.. ועוד חוסר שן מולד בלסת התחתונה בצד שמאל... אז ככה שחסר לי שן אחת בלסת העליונה ושתי שיניים בלסת התחתונה.. אני מיואשת כי שתי מומחים לא רצו לטפל בי זה לא שהשיניים שלי יוצאות בחוץ אני לא מבינה איך שיש כל כך הרבה שיטות ואין מענה למצב שלי.. יש לך ד"ר המלצה בשבילי.. אני אשמח למה אני מיואשת וחסרת אונים כי נגרם לי הרבה עוגמת נפש כבר סביב זה.. תודה רבה!!

שלום רינת לכל בעיה יש סוג של פתרון. מאחר ולהבנתי יתכן והפתרון שלך הוא שילוב של יישור שיניים עם שיקום שיניים חסרות, המלצתי לך לגשת לבדיקה באחת מהמחלקות לאורתודונטיה באוניברסטאות בירושלים , תל אביב או חיפה שם תוכלי לקבל יעוץ המשלב מומחים מנוסים באורתודונטיה ושיקום. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים