רווח בשיניים לקראת סוף טיפול

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

23/01/2021 | 19:20 | מאת: נועה

שלום, ביום רביעי יש לי תור להורדת הגשר ובשן הטוחנת למטה יש לי רווח משום שעקרו לי שן טוחנת אחת כי היא הייתה חלבית ואין שן שתחליף אותה, הרווח הצטמצם אך לא עד הסוף ובצד השני הייתה לי אותה בעיה אך שם הצטמצם עד הסוף, השאלה שלי היא אם יורידו לי את הגשר או שלא בגלל הרווח הזה ? חשוב לי להוריד כי עוד שבוע אני מתגייסת ולא יהיה לי זמן לטפל טוב בשיניים

שלום נעה אין לכך תשובה ברורה. לפעמים נשאר רווח קטן כי אין מספיק עצם באזור של השן החסרה. במקרה כזה עדיף שישאר רווח שאוכל לא יתקע מאשר רווח כמעט צמוד שאוכל יתקע בו. אם הרווח לא נסגר רק בגלל בעיה של שמן, את צריכה לדבר עם הרופא המטפל ולהחליט ביחד. בברכה S"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים