האם קיים ניתוח אורתוגנטי גם למנשך עמוק?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/01/2021 | 20:27 | מאת: ברצוני לשאול שאלה

שלום אני בן 30 יש לי מנשך עמוק (100% חפיפה) ואני איני מעוניין לעבור טיפול אורתודנטי לתיקון המנשך. האם ניתוח אורתוגנטי לתיקון המנשך קיים גם למנשך עמוק? כי אני יודע שיש טיפול אורתוגנטי לקלאס 2 וקלאס 3, האם קיים גם ניתוח כזה למנשך עמוק?

שלום בדרך כלל יש שילוב של מנשך עמוק עם ליקוי סגרי כללי, אבל לא מחייב. תאורטית ניתן לעשות ניתוח סגמנטרי-תיקון האזור הקדמי בלבד. תגש ליעוץ לאורתודונט מומחה שמטפל במקרה אורתוכירורגי,או למחלקה לכירורגיה פה ולסת, או למחלקה לאורתודונטיה באחת האוניברסיטאות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים