חוות דעת נוספת לפני הורדת גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/01/2021 | 20:14 | מאת: קובי

היי, לאחר טיפול שגרתי בשיניים(גשר) נאמר לי ע"י האורטודנט שסיימתי עם הטיפול, ושהגיע הזמן להוריד את הגשר. אמרתי לו שאני לא מרוצה מהתוצאה ומהצד שלו, הוא אמר שהכל תקין ואם הוא יגע עוד בשיניים הוא רק יזיק. האם אני יכול להגיע לרופא שיניים אחר(פרטי) ולקבל חוות דעת שלו בנושא, ואם צריך הוא יתערב בטיפול של הגשר ויבצע את השינויים שהוא רואה לנכון(במידה ויש צורך)

שלום קובי כמובן שאתה יכול ללכת למומחה נוסף לשמוע חוות דעת. אני לא חושב שהוא ירצה להתערב בזמן טיפול. רצוי להגיע עם צילומים ראשוניים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים