2 שיטות ליישור וההבדל

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

17/01/2021 | 19:47 | מאת: דור

היי, ברצוני לדעת מה ההבדל בין יישור שיניים בשיטת פלטות שקופות לבין יישור בשיטת סמכים נסתרים. איזה שיטה מבינהם יותר מדויקת? ואם יש הבדל בדיוק האם משמעותית? תודה

שלום דור קשתיות שקופות מאפשרות ליישר את השיניים באמצעות פלטה-קשתית שאינה קבועה על השיניים. יש להרכיב את הקשתית כעשרים שעות ביממה. ניתן להסיר באוכל,בציחצוח ולמספר שעות במידה ויש צורך מיוחד. הקשתית שקופה ואסתטית וכמעט לא רואים. הטיפול מבחינת המטופל וגם הרופא קל יותר. תוכנית הטיפול נעשית במחשב על ידי הרופא. חשוב לדעתי שיהיה אורתודונט מומחה שיודע מה ניתן להשיג בטכניקה זו. סמכים לינגואלים מודבקים מהצד הפנימי של השיניים. לא רואים אותם. הטיפול דורש מיומנות גבוהה של האורתודונט המומחה. לא ניתן להוריד את הסמכים בזמן הטיפול, אבל כמובן שלא רואים. זמן הכיסא -הזמן שיושבים בכיסא בזמן הטיפול ארוך באופן יחסי לשאר טכניקות הטיפול. בשני הטיפולים אפשר להגיע לתוצאות טובות. יש צורך להגיע למומחה שעושה את שתי הטכניקות , יסביר לך ותחליטו ביחד מה מתאים לך בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים