קידום לסת תחתונה-האם יש אפשרות אחרת מגשר?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/01/2021 | 21:04 | מאת: מאור

הייתי אצל כמה רופאים והם אמרו שהלסת התחתונה שלי מאחורה מידי וצריך לקדם אותה. רציתי לשאול האם זה משהו שיכול לפגוע בי מבחינה רפואית בעתיד? ורציתי לשאול האם גשר שקוף יכול לסייע לי בבעיה?אפילו חלקית,אני פשוט ממש לא רוצה גשר כרגע,שהייתי צעיר יותר היה לי כמה שנים ואני לא רוצה לחזור לזה. תודה מזמנך.

שלום מאור אני מניח שאתה כבר מעבר לגיל 18 וסיימת גדילה. במצב כזה אם הלסת התחתונה מאוד אחורית הטיפולים השגרתיים לא יכולים לשפר וגם לא הקשתיות השקופות. ניתן לתקן את יחסי השיניים אבל לא את מיקום הלסת. ניתן לשלב טיפול אסתטי עם קשתיות שקופות או קוביות פנימיות-לינגואל, עם טיפול כירורגי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים