עם יש מצב שניבים שלי יכולים לגדול

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/01/2021 | 11:10 | מאת: מעיין

אני בת 15 וחצי ושני הניבים שלי נפלו אחד בגיל 11 ואחד בגיל 12 ומאז הם לא גדלו אז יכול להיות שבעתיד הם יגדלו או לא

שלום מעיין בדרך כלל הניבים בוקעים מספר חודשים לאחר נשירת שיני החלב. יתכן וחסרים לך הניבים הקבועים או שהם כלואים. שיניים כלואות:שיניים שלא בקעות ספונטני וצריך לעזור להן ולמשוך אותן לקשת בטיפול אורתודונטי. כדי לקבוע מה מהות הבעיה שלך יש צורך בצילום רנטגן. צילום פנורמי. תגשי ליעוץ למומחה לאורתודונטיה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים