בעיות לאחר יישור שיניים שנעשה עי רופא כללי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/01/2021 | 01:40 | מאת: יעקבי

סיימתי יישור שיניים שנעשה בשיטת irok עי רופא כללי , אותו רופא עשה שיוף בין השיניים ופתח רווחים כדי לטענתו שיהיה ניתן ליישר את השיניים בהתאם להליך ההדמייה הממוחשבת , הטיפול הסתיים והתוצאות לא דומות ממש להדמייה . כנראה שהרופא שייף יותר מדי בין השיניים ופתח רווחים ככה שכל מה שאני אוכל נכנס לי בין השיניים כמו סכין לתוך החניכיים בין השיניים . האם ואיך ניתן בכלל לסגור את הרווחים האלו ? באמצעות קומפוזיט או מילוי ? וגך למנוע דחיסה של מזון בלעיסה לתוך הרווח בין השיניים עד כדי שננעץ בחניכיים ?

שלום יעקבי חבל לי שזה הנסיון שלך בטיפול אורתודונטי. התשובה לשאלתך דורשת בדיקה קלינית. יתכן וניתן להשלים הטיפול ולסגור את הרווח בטיפולאורתודונטי, ובמידה ולא ניתן לעשות זאת יהיה צורך בהשלמות בשיניים עם חומרי שיחזור. תיגש למומחה לאורתודונטיה כדי לשמוע את דעתו. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים